Indholdsfortegnelse

1. Introduktion

2. Sådan køber/sælger du kryptovaluta
   A. Køb med kredit/debit kort
   B. Køb med Fiat (DKK, EUR, etc.)
   C. Sådan sælger du kryptovaluta

3. Sådan hæver og indbetaler du
   A. Hævning
   B. Indbetaling

4. Euro overførsler via SEPA
5. Hæv Euro via SEPA
6. Send kryptovaluta til dine venner
7. Crypto.com MCO Visa Kort
8. Oversigt over MCO Token Utility
9. Oversigt over CRO Token Utility
10. Oversigt over Crypto Wallet
11. Sådan sporer du Coins på Crypto.com App’en
12. Sådan bruger du Crypto Earn
13. Sådan bruger du Crypto Credit
14. Crypto.com Pay
15. BG50 henvisningsprogram
16. Brugbare links and sociale medier

________________________________________________________________

1. Introduktion

Velkommen til den komplette guide til Crypto.com App’en! Uanset om du er ny i krypto, en øvet bruger eller bare er her for at lære om vores funktionalitet, så har du her en enkel trin-for-trin-guide til, hvordan du bruger Crypto.com App’en. Lad os komme igang!
________________________________________________________________

2. Sådan køber/sælger du kryptovaluta på Crypto.com App’en

A. Køb med kredit/debit kort

Note: Før du kan handle med kryptovaluta skal du registrere en konto og gennemføre identitetsverifikation også kendt som KYC (Know Your Customer)

Step 1. Åben Crypto.com App’en og vælg “Buy” (køb)

Step 2. Vælg den kryptovaluta du ønsker at købe

Step 3. Vælg “Credit Card” (kreditkort) som købsmetode

Step 4. Accepter kreditkortgebyret på 3,5%.

Step 5. Klik “Add Credit or Debit Card” (tilføj kredit- eller debitkort).

Step 6. Udfyld dine kortinformationer ($0,10 vil blive trukket på dit kort for at validere transaktionen første gang du bruger et nyt kort)

Step 7. Vælg det antal af kryptovaluta som du vil købe og tryk “Buy” (køb).

Step 8. Bekræft transaktionen.

Step 9. Tillykke! Du har gennemført dit køb.

Du vil modtage en bekræftelses på email med dine transaktionsdetaljer. Du kan også se transaktionsdetaljerne i den respektive wallet for den kryptovaluta du har købt.

B. Køb via bankoverførsel

Step 1. Åben Crypto.com App’en og vælg “Buy” (køb)

Step 2. Vælg Fiat Wallet som købsmetode

Step 3. Vælg det antal af kryptovaluta som du vil købe og tryk “Buy” (køb).

Step 4. Bekræft transaktionen.

Step 5. Tillykke! Du har gennemført dit køb.

Du vil modtage en bekræftelses på email med dine transaktionsdetaljer. Du kan også se transaktionsdetaljerne i den respektive wallet for den kryptovaluta du har købt.

C. Sådan sælger du kryptovaluta i Crypto.com App’en.

Step 1. Åben Crypto.com App’en og vælg “Sell” (sælg).

Step 2. Vælg den kryptovaluta du vil sælge.

Step 3. Vælg det antal du vil sælge samt den kryptovaluta du vil sælge til.

Step 4. Bekræft transaktionen.

Step 5. Tillykke! Du har gennemført dit salg.

________________________________________________________________

3. Sådan hæver og overfører du kryptovaluta til og fra Crypto.com App’en

Når du hæver kryptovaluta fra Crypto.com App’en gennemfører du en overførsel fra Crypto.com’s miljø til en ekstern adresse (typisk en wallet eller en exchange (børs)). Ligesom alle andre blockchain transaktioner, og i modsætning til når du sender til en anden bruger i Crypto.com App’en, betales et gebyr for denne transaktion.

Du kan finde en liste over de relevante gebyrer i forbindelse med at hæve kryptovaluta i afsnittet Fees & Limits (gebyrer og grænser) i Settings (indstillinger) i din Crypto.com App.

Crypto.com App’en gør det lettere end nogensinde at overføre og hæve kryptovaluta. Et af de mest populære steder at overføre til og fra er en exchange (børs) kaldet Coinbase.

I denne guide vil vi vise hvordan man overfører til og fra Coinbase, men det kunne lige så godt være et andet sted, for processen er stort set den samme uanset hvor du overfører til og fra.

Bemærk:

• Din adresse for ETH og ERC-20 tokens er præcist den samme.
  • Når du overfører XRP og BNB kræver de begge både en “destination tag” og  adresse.

Bemærk yderligere: Husk at være ekstra omhyggelig når du overfører/hæver kryptovaluta. En simpel fejl såsom at glemme et tal eller bogstav i din kryptovaluta adresse vil medføre et uigenkaldeligt tab af din kryptovaluta. Se venligst Crypto.com App’ens vilkår og betingelser for mere information.

A. Sådan hæver du kryptovaluta fra Crypto.com App’en

Step 1. Åben din Coinbase App og vælg “Accounts” Tab’en.

Step 2. Vælg hvilen kryptovaluta du gerne vil hæve fra Crypto.com App’en.

Step 3. Vælg “QR Code” knappen i øverste højre hjørne.

Step 4. Vælg “Copy Address” (kopier adresse) for at kopiere adressen.

Step 5. Åben Crypto.com App’en og vælg “Transfer” (overfør).

Step 6. Click on “Withdraw” (hæv).

Step 7. Klik på “+ Add Wallet Address” (tilføj wallet adresse) for at whiteliste modtageradressen.

Step 8. Indsæt den adresse du kopierede i Step 4 og giv den et navn (for eksempel “coinbase”) og klik “Continue” (fortsæt).

Step 9. Gå til dit email program for at modtage bekræftelsesmailen.

Step 10. Når du modtager e-mailen klikker du på “Confirm Withdrawal address” (bekræft overførselsadresse).

Step 11. Når du har gjort dette vil adressen være whitelistet og du kan nu overføre til den. Klik nu på “Send (Crypto)” knappen.

Step 12. Vælg antallet af kryptovaluta du vil sende.

Step 13. Din kryptovaluta er nu blevet sendt.

I de fleste tilfælde sker overførsler med det samme, men kan i visse tilfælde tage op til to timer alt efter netværkets tilstand.

B. Overfør kryptovaluta til Crypto.com App’en

Step 1. Klik “Transfer” (overfør).

Step 2. Vælg den kryptovaluta du gerne vil overføre (i dette tilfælde ETH).

Step 3. Klik på “Copy” (kopier) ikonet ved siden af din wallet adresse for at kopiere adressen.

Step 4. Åben Coinbase App’en og vælg “Accounts” (konti).

Step 5. Vælg den kryptovaluta du gerne vil sende til Crypto.com App’en.

Step 6. Klik på papirfly ikonet i øverste højre hjørne.

Step 7. Vælg antallet af kryptovaluta du vil sende til crypto.com og vælg “Next” (næste).

Step 8. Indsæt din wallet adresse i “To” (til) feltet. Klik “Next” (næste) i øverste højre hjørne.

Step 9. Bekræft overførslen.

Step 10. Det var det. Indenfor 5–60 minutter vil du modtage en bekræftelse på at din kryptovaluta er ankommet i Crypto.com app’en.

________________________________________________________________

4.  Fiat tegnebog - EUR Bank overførsler via SEPA

Bankoverførsler via SEPA Network er en relativt billig måde at overføre penge til Crypto.com-appen.

For information om brugen af Transferwise til finansiering af dine EUR Bankoverførsler via SEPA-netværk, læse her:

https://blog.crypto.com/free-fiat-top-ups-for-transferwise-and-paypal-users/

Sådan konfigureres min EUR konto og betalingsnetværk

1. Gå til “Fiat Wallet” fra Super App Menu-knappen eller startskærmen
  2. Setup EUR (SEPA)
  3. Udfør EUR-tegnebogopsætningen ifølge SEPA-netværksinstruktionerne og accepter betingelserne
  4. Brug de angivne bankkontooplysninger til at overføre direkte gennem din bank via SEPA-netværket
  5. Du får besked, når din bankoverførsel er blevet deponeret

Sådan indsætter du EUR?

Efter en vellykket opsætning af SEPA-bankoverførselskonto, ser du en informationsside med alle de nødvendige oplysninger for at overføre EUR fra din bankkonto. Disse oplysninger kan også vurderes via knappen "Indsæt EUR" i din EUR Fiat Wallet.

Husk, at kun SEPA-overførsler fra bankkonti, der bærer dit navn, vil blive accepteret. De nødvendige oplysninger består af:

• Modtagernavn - det juridiske navn, du brugte til at registrere i app’en (dette er den person, du sender penge til)
  • IBAN - dette er bankkontonummeret, som du sender penge til
  • BIC / SWIFT-kode - nogle banker kræver disse når der overføres penge
  • Pengeinstituttets navn, adresse og land - ikke alle banker kræver denne info, men hvis de gør det, skal du bruge oplysningerne her

Der kan være små forskelle i de detaljer, som bankerne kræver, men de oplysninger, du har her, vil være tilstrækkelige til dem alle.
________________________________________________________________

5. Hæv EUR via SEPA

Crypto.com-brugere kan trække fiat ud af deres app ved at sælge crypto til deres EUR-tegnebog og overføre EUR-midler fra denne tegnebog til deres bankkonto via SEPA.

På grund af lovgivning skal brugerne have mindst en vellykket EUR-indbetaling via SEPA til Crypto.com, før vi har tilladelse til at overføre EUR-midler tilbage til den samme bankkonto.

* Kræver appversion iOS 3.40 / Android 3.40 eller nyere

Sådan indsendes en anmodning om hævning EUR

1. Gå til “Fiat Wallet” fra Super App menu knappen / Startskærmen
  2. Klik på EUR balance og “Withdraw EUR” (hæv EUR)

3. Gennemgå betingelser og grænser, og tryk så på “Withdraw Now” (hæv nu)

4. Indsæt dit udbetalingsbeløb, og vælg den bankkonto, du hæver penge til

5. Gennemgå og bekræft din anmodning

6. Afvent den interne gennemgang, og du får besked, når din transaktion er behandlet

________________________________________________________________

6. Send kryptovaluta til dine venner via “Pay Your Friends” (betal dine venner)

Ud over overførsler/hævninger tilbyder Crypto.com også brugerne muligheden for at overføre kryptovaluta til venner ved hjælp af funktionen "Betal dine venner". Denne funktion giver dig mulighed for at overføre kryptovaluta til dine kontakter næsten øjeblikkeligt og med nul gebyrer.

Step 1. Åben App’en og vælg “Pay” (betal).

Step 2. Klik på “Send”

Step 3. Vælg fra dine kontakter hvilken ven du ønsker at sende til.
Bemærk: Når du har givet os tilladelse til at få adgang til din telefons kontaktliste, kontrollerer vi telefonnumrene med vores poster for at afgøre, om et telefonnummer er registreret af en Crypto.com bruger.

I tilfælde, hvor kontaktens telefonnummer ikke har en landekode, bruger vi dit registrerede telefonnummer's landekode og føjer det til din kontakts telefonnummer.

Step 4. Vælg den kryptovaluta du ønsker at sende.

Step 5. Vælg antallet du ønsker at sende (du kan også tilføje en besked til modtageren).

Step 6. Klik på “Confirm the Transaction” (bekræft transaktionen).

Step 7. Du har nu sendt kryptovaluta til din ven uden gebyrer. Din ven modtager dem øjeblikkeligt.

________________________________________________________________

7. Crypto.com MCO Visa Kort

Bemærk: Fordelene vist nedenfor er betinget af, at brugeren opretholder en kontinuerlig “stake” på mindst 50 MCO for et Ruby Steel Card.

Hvis Crypto.com-appen var en galakse, ville MCO Visa Card være solen. Selvom det kun er tilgængeligt i Singapore og USA i øjeblikket, gør teamet gode fremskridt for at få "kryptovaluta i hver tegnebog". Europa, Asien og Stillehavet og Canada er de næste regioner på roadmappet.

For at modtage et af Premium Metal MCO Visa-kortene fra Crypto.com app’en, skal man låse et forudbestemt antal MCO-tokens svarende til dit kortvalg (se ovenfor).

MCO-tokens, der bruges til at reservere et kort, vil blive låst i Crypto.com app’en i en varighed på 6 måneder, hvorefter du frit kan gøre hvad du vil med dine MCO-tokens.

MCO Visa Card Cashback

Når du har modtaget dit MCO Visa-kort, vil du straks kunne nyde op til 5% cashback (afhængigt af dit kortvalg) ved at foretage køb online og globalt overalt Visa accepteres. Det er mange muligheder for at tjene cashback.

Bortset fra at give en af de mest generøse Crypto-kort cashbacks nogensinde set i branchen, tilbyder cashback-funktionen også et antal såkaldte token utilities.

Når du foretager et køb med dit MCO Visa-kort, tildeles den cashback, du tjener, altid til dig i form af MCO-tokens. Disse tokens kommer dog ikke bare ud af den blå luft. De købes fra flere børser ved hjælp af Crypto.coms handelsalgoritme og deponeres i din MCO Wallet.

Sådan reserverer du et MCO Visa Kort

Bemærk: Kortreservationsprocessen ser lidt anderledes ud, hvis du endnu ikke har reserveret et kort, og UI / UX varierer i nogle regioner.

Step 1. Åben Crypto.com App’en og vælg “Card” (kort).

Step 2. Naviger til det kort, du gerne vil reservere (hvert kort undtagen midnight blue kræver, at du låser MCO-tokens i en periode på 6 måneder)

Step 3. Køb/indsæt det antal MCO-tokens, der svarer til det kort, du reserverer.

Step 4. Tillykke! Du har reserveret dit MCO visakort.

________________________________________________________________

8. MCO Token Utility overblik

MCO token utility er forankret dybt i appen

Mens analytiske data som: Market Cap, Total Supply, Circulating Supply, Exchange Volumes og Token Distribution kan give dig en vag fornemmelse af et tokens fremtidige prisudsigter, giver faktorer som Token Utility en bredere forståelse af, hvorfor der findes et token og hvad dets funktion vil være nu og i fremtiden.

I bund og grund er Token Utility et tokens evne til at skabe værdi i det givne økosystem.

For at forenkle det endnu mere kan et token's utility udledes som summen af disse tre spørgsmål:

• Løser eller forbedrer dette token et eksisterende problem?
  • Hvordan vil tokenet generere værdi?
  • Skal tokenet eksistere for at dette koncept kan fungere?

Crypto.coms MCO-token tjekker alle disse bokse på følgende måder:

• Du skal låse / stake MCO-tokens (50, 500, 5000 eller 50.000) for at reservere eller opgradere dit Premium (Metal) MCO Visa-kort
  • Op til 5% kort cashback deponeres i din Crypto Wallet i form af MCO Tokens.
  • Køb af rabatter for Netflix, Spotify, Expedia og AirBnb deponeres på din Crypto Wallet i form af MCO Tokens.
  • Modtag 50% rabat på Crypto Invest-gebyrer, mens du indsætter mindst 50 MCO.
  • Sænk din årlige rente, når du bruger Crypto Credit, mens du indsætter mindst 50 MCO.
  • Modtag op til 18% (fra 4%) årligt i Crypto Earn, når du sætter mindst 500 MCO-tokens.

________________________________________________________________

9. CRO Token Utility Oversigt

CRO-tokens kan bruges og / eller optjenes i forbindelse med dette produkt af kvalificerede personer på følgende måder:

Crypto.com Coin (CRO) er det token, der vil køre Crypto.com Chain. Et revolutionerende nyt betalingssystem, der er enkelt, begyndervenligt og får trækkraft som førende inden for kryptobetalingsindustrien.

Produktet bruger QR-koder til at sende betalinger enkelt og effektivt uden omkostninger til kunder eller forhandlere, mens de tilbyder op til 10% cashback, når de betaler med CRO. Nu er der et incitament til at betale med crypto.

Crypto.com Chain fungerer både online gennem “Betal med Crypto.com-knappen”, der vises ved kassen af partnerforhandlere, såvel som offline som en simpel kodelinje integreret i eksisterende POS-systemer (point of sales).

I den følgende video viste vi dets evne til at aktivere øjeblikkelige cryptocurrency-betalinger på eksisterende sælgers betalingssystem:
https://www.youtube.com/watch?v=vvl_OhL0Ez8

CRO-tokens, ligesom MCO-tokens, har en stor mængde utility i appen, og denne utility vokser kun. CRO’s utility er lagt ud som følger:

• Du skal indsætte mindst 10.000 CRO for at få en delvis CRO Council Node.
  • Tjen 12-18% årligt på din CRO Council Node, der udbetales i CRO-tokens til din Crypto-tegnebog.
  • Tjen op til en 20% cashback, når du betaler for varer online hos Crypto.com Pay godkendte handlende.
  • Tjen op til 10% cashback på gavekortkøb, der udbetales i CRO-tokens til din Crypto-tegnebog.

________________________________________________________________

10. Crypto.com App Overblik

Crypto.com App homepage

Når du har købt cryptocurrency i Crypto.com-appen, finder du det i din Crypto Wallet. Din Crypto-tegnebog er hovedsagelig ligesom tegnebogen i lommen. Den eneste forskel er, at i stedet for at blive fyldt med hyper inflationær fiat-valuta, er den fyldt med cryptocurrency.

Crypto.com-appen tilbyder support for flere populære cryptovalutaer. Disse inkluderer:

Crypto.com (MCO), Crypto.com Chain (CRO), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), og mange flere!

Eksempel på transaktionshistorik

I det nederste afsnit af din Crypto Wallet finder du din transaktionshistorik. Dette viser alt fra henvisninger til belønningsfordelinger til kort cashback.

Tænk på dette afsnit som en kontoudtog. Hver gang krypto går ind eller ud af tegnebogen, optages den her i et enkelt, letforståeligt format.

________________________________________________________________

11. Sådan spores kryptovalutaer på Crypto.com-appen

Sporingsfunktionen kan sortere efter mange forskellige indstillinger, f.eks. efter, Large cap, Small Cap, Top Performers, Worst Performers, High Exchange Volume og Low Exchange Volume.

Følg nedenstående trin for at opbygge din egen portefølje af kryptovalutaer, du kan spore. Du vil blive overrasket over de muligheder, der opstår, når du holder øje med markedet.

Step 1. Åben App’en og vælg “Track” (spor) i den nederste menu bar.

Step 2. Brug søgefeltet til at finde den kryptovaluta du vil spore.

Step 3. Vælg den kryptovaluta, du er interesseret i at spore. Tryk på Stjernen i hjørnet af vinduet for at begynde at spore.

Step 4. Din stjernemarkerede kryptovaluta vises nu i toppen af sporingssektionen således at du nemt kan få priser og analyser.

Step 5. Du kan indstille målprisvarsler eller procentvis bevægelsesadvarsler ved at klikke på "Klokke" -ikonet øverst til højre og oprette en alarm eller "+" -ikonet.

Step 6. Vælg din ønskede kryptovaluta

Step 7. Indstil målprisvarsel / procentvis bevægelsesalarm.

Step 8. Skift dine ønskede beløb / procenter.

Step 9. Du er klar! Du kan aktivere / deaktivere alarmen, som du ønsker.

________________________________________________________________

12. Sådan bruges Crypto Earn

Hvor meget rente modtager du fra din nuværende opsparingskonto? 0,5%? 1%? 2%? Hvis du er utrolig heldig.

Dagens banker har en sjov vane at drage fordel af deres kunder. Når alt kommer til alt var der inden 2008 ingen måde, hvorpå vi muligvis kunne udfordre dem. De havde et komplet monopol på finansiering. Takket være opfindelsen af Bitcoin og Blockchain kan vi endelig tage finansieringen tilbage i vores egne hænder.

Dette er den nøjagtige filosofi, som Crypto.com havde, da de oprettede Crypto Earn.

Crypto Earn er ligesom en opsparingskonto, hvor din kryptovaluta trækker renter. I modsætning til din sparekonto tjener Crypto Earn dig en rimelig rente (op til 18%). Crypto Earn giver dig også mulighed for fleksibilitet på den måde, du gerne vil gemme. Der er 3 forskellige stakes varigheder at vælge imellem.

Crypto.com Earn satser:

Der er 2 faste optjeningsperioder, en med 1-måneders løbetid og en med 3-måneders løbetid samt en fleksibel periode. Brugere kan nyde en bedre årlig rente (APR), når de har MCO-tokens låst.

*PAX/TUSD/USDC er ikke tilgængelige for brugere fra Singapore.
**USDT er ikke tilgængelig for brugere fra U.S.A og Singapore.

Uden MCO stake er den årlige rentesats reduceret. Dette tilskynder tokens til at blive på platformen.

Takket være Crypto.coms mulighed for fleksibel optjeningsperiode kan du tjene op til 12% rente og have konstant adgang til din krypto. Anmod om en tilbagetrækning på ethvert tidspunkt i løbet af din fleksible optjeningsperiode og modtag straks din kryptovaluta samt den rente, du har tjent.

Som en sidste note: Hvis du har et af de 3 højeste kort (500, 5000 eller 50.000 MCO) vil du automatisk tjene renter på dine låste MCO tokens. Renten krediteres ugentligt. 500 MCO-niveauet modtager 6% p.a. på deres tokens, og 5000 og 50.000 MCO-niveauer modtager 8% p.a.

Sådan indsætter du kryptovaluta i Crypto Earn

Step 1. Åbn din app, og naviger til afsnittet "Crypto Earn".

Step 2. Klik på “+” ikonet i øverste hjørne.
Klik på “?” for mere information.

Step 3. Vælg kryptovaluta og det beløb, du gerne vil indsætte.

Step 4. Vælg den ønskede optjeningsperiode.

Step 5. Accepter betingelserne for Crypto Earn.

Step 6. Vælg det ønskede antal og klik “Deposit” (indsæt)

Step 7. Du har med succes deponeret kryptovaluta i Crypto Earn. Du begynder at tjene renter efter 24 timer. I menuen Crypto Earn finder du nu oplysninger om din nuværende periode.

________________________________________________________________

13. Sådan bruges Crypto Credit

Crypto Credit er det sidste finansielle produkt fra Crypto.com, jeg vil fremhæve i denne vejledning. Crypto Credit er et fantastisk alternativ til en kreditlinje, og er meget sikrere og lettere at få.

Crypto Credit giver dig mulighed for at tage et lån, der udbetales i TUSD eller PAX, ved at bruge hver af disse kryptovalutaer som sikkerhed. Lånet er derefter umiddelbart tilgængeligt i din Crypto.com-tegnebog. Lånet kan derefter tilbagebetales ved hjælp af den samme kryptovaluta (TUSD eller PAX), som indbetalingen blev foretaget i.

Collateral Health angiver, om dine sikkerhedsstillelser risikerer at blive likvideret, baseret på dit nuværende lån til værdi (LTV).

Hvis din sikkerhedsmæssige sundhed når den dårlige / kritiske tærskelværdi, udløses et margincall, der giver dig besked om at rebalancere dit lån ved at deponere yderligere sikkerhed eller foretage en tilbagebetaling.

Når LTV overskrider tærsklen på 80%, vil 100% af din sikkerhed blive likvideret.

Crypto Credit koster 8% ÅOP med en MCO-stake på mindst 50 MCO og 12% april uden en MCO stake.

Sådan optager du et Crypto Credit lån

Step 1. Åben app’en og vælg “Crypto Credit”.

Step 2. Se de detaljerede oplysninger, og vælg "Deposit now" (indbetal nu)

Step 3. Vælg den kryptovaluta, du gerne vil have som sikkerhed (kun BTC er tilgængelig i øjeblikket. MCO sikkerhedsstillelse kommer snart).

Step 4. Vælg typen (TUSD eller PAX) og Mængde Cryptocurrency, som du gerne vil bruge som sikkerhed. Du vil derefter se det beløb, du vil modtage i kredit.

Step 5. Accepter vilkår og betingelser.

Step 6. Bekræft transaktionen.

7. Du har deponeret din krypto og vil straks modtage din kredit.

Sådan laver du indbetalinger til Crypto Credit

Step 1. Fra Crypto Credit siden, vælg “Pay Balance” (betal balance).

Step 2. Vælge hvor meget du vil tilbagebetale eller vælg betal det fulde beløb.

Step 3. Bekræft din betaling.

Step 4. Det valgte beløb er nu blevet tilbagebetalt.

Crypto.com App godkendte brugere undtagen borgere og indbyggere i Hong Kong SAR, Singapore, Schweiz, Malta eller USA er i stand til at bruge Crypto Credit. Der arbejdes på at gøre disse produkter tilgængelige for disse jurisdiktioner.

________________________________________________________________

14. Crypto.com Pay

Crypto.com Pay er en revolutionerende ny betalingsplatform, der bruger CRO. Crypto.com Pay giver brugere mulighed for at betale online ved hjælp af knappen "Pay with Crypto.com" (betal med Crypto.com), såvel som fysiske handlende til at acceptere kryptovaluta-betalinger ved hjælp af et simpelt QR-kode baseret betalingssystem, der kan implementeres på 99% af betalingssystemer ved indsættelse af en simpel kodelinje.

https://twitter.com/i/status/1106545854968676352

Ovenfor kan du se en video af en betaling ved hjælp af knappen "Betal med Crypto.com" i den officielle Crypto.com-butik.

3. maj 2019 bragte os et første kig på, hvordan Crypto.com Pay vil fungerer for fysiske handlende. Den første du vil se er ingen ringere end Starbucks.

Som du kan se i ovenstående video, er processen lige så enkel, hvis ikke engang enklere end dens online-modstykke. Dette er af største vigtighed. For at adoption skal lykkes dagens verden, skal betalingerne være lette, sikre og give et betydeligt incitament til parter på begge sider af transaktionen (Ingen gebyrer og høj cashback).

Du vil også bemærke, at 2 andre større forhandlere var synlige under transaktionen - Target og AMC Theatres. Forhåbentlig er dette et tegn på, at andre store mærker kommer.

Jeg kan ikke understrege dette nok, transaktionens enkelhed er uovervindelig. Dette er præcis, hvordan mainstream-udbredelsen af kryptovaluta vil se ud.

Sådan køber du gavekort med CRO og Crypto.com Pay

Den 27. juni 2019 øgede Crypto.com CROs token utility ved at give brugerne mulighed for at købe gavekort ved hjælp af CRO og Crypto.com Pay. Dette kan gøres ved at klikke på Crypto.com Pay og vælge Gift Cards (gavekort).

Det er virkelig enkelt. Køb gavekort ved hjælp af CRO og tjen op til 5% cash back i CRO-token. Og du tjener op til 10%, hvis du staker til en CRO Council Node.

For eksempel tjener jeg i ovenstående video 5% CRO cash back ved at købe et Tim Horton gavekort.

__________________________________________________________________

15. BG50 henvisningsprogram

Crypto.com tilbyder et af de mest fordelagtige og kraftfulde henvisningsprogrammer, du nogensinde har set.

Crypto.com's BG50-program giver brugerne mulighed for at henvise andre brugere til platformen, og både den der henviser og den henviste får $50 USD, udbetalt i MCO tokens .

For at modtage din $50 USD-bonus, skal den du henviser downloade Crypto.com-appen og indsætte mindst 50 MCO for et MCO Visa-kort. Når vedkommende har gjort dette, vil du modtage ovenstående anmeldelse, og I vil begge modtage $50 USD i MCO tokens.

________________________________________________________________

16. Brugbare Links og Sociale Medier