Table of Contents

1. Johdanto

2. Kuinka ostaa/myydä kryptovaluuttaa
   A. Osta pankki/luottokortilla
   B. Osta käyttäen fiat-lompakkoa
   C. Kuinka myydä kryptovaluuttaa

3. Kuinka nostaa/tallettaa
   A. Nosta
   B. Talleta

4. Fiat Lompakko - EUR pankkisiirto käyttäen SEPA-verkkoa
5. Eurojen nostaminen käyttäen SEPA-verkkoa
6. Lähetä kryptovaluuttaa ystäville
7. Crypto.com MCO Visa-kortti
8. MCO Tokenin hyötynäkökulmat
9. CRO Tokenin hyötynäkökulmat
10. Crypto.com sovelluksen yleiskatsaus
11. Kuinka seuraat kryptovaluuttoja Crypto.com sovelluksessa
12. Kuinka käyttää Crypto Investiä
13. Kuinka käyttää Crypto Earnia
14. Kuinka käyttää Crypto Credittiä
15. Crypto.com Pay
16. BG50 läheteohjelma
17. Hyödyllisiä linkkejä ja sosiaalisen median kanavia

________________________________________________________________

1. Johdanto

Tervetuloa Crypto.com sovelluksen oppaaseen! Olit sitten uusi kryptovaluutan käyttäjä, kokenut konkari tai haluat vain vilkaista mitä meillä on tarjolla, täältä löydät yksinkertaiset ohjeet miten käyttää sovellustamme. Aloitetaan!
________________________________________________________________

2. Kuinka ostaa/myydä kryptovaluuttaa Crypto.com sovelluksen kautta

A. Osta pankki/luottokortilla

Huomaa: Ennen kuin voit käydä kauppaa kryptovaluutalla, täytyy sinun rekisteröidä käyttäjätili ja läpäistä tunnistus eli KYC (Know Your Customer).

Vaihe 1. Avaa Crypto.com sovellus ja valitse “Buy”

Vaihe 2. Valitse kryptovaluutta jota haluat ostaa

Vaihe 3. Valitse ostotavaksi “Credit Card”

Vaihe 4. Hyväksy 3.5% ylimääräinen maksu kortin käyttämisestä.

Vaihe 5. Paina “Add Credit or Debit Card”.

Vaihe 6. Täytä maksukortin tiedot ($0.10 maksu lisätään kortillesi varmistukseksi)

Vaihe 7. Täytä haluamasi määrä kryptovaluuttaa ja paina “Buy”.

Vaihe 8. Tarkista ostotapahtuman tiedot ja hyväksy painamalla “Confirm”.

Vaihe 9. Onneksi olkoon! Olet juuri ostanut kryptovaluuttaa.

Saat ostotapahtumasta tiedot sekä vahvistuksen sähköpostiisi. Ostotapahtuma näkyy myös sovelluksessa valitsemasi kryptovaluutan lompakossa.

B. Osta käyttäen pankkisiirtoa

Vaihe 1. Avaa Crypto.com sovellus ja valitse “Buy”

Vaihe 2. Valitse ostotavaksi “Fiat Wallet”

Vaihe 3. Täytä haluamasi määrä kryptovaluuttaa ja paina “Buy”.

Vaihe 4. Hyväksy ostotapahtuma painamalla “Confirm”

Vaihe 5. Onneksi olkoon! Olet juuri ostanut kryptovaluuttaa.

Saat ostotapahtumasta tiedot sekä vahvistuksen sähköpostiisi. Ostotapahtuma näkyy myös sovelluksessa valitsemasi kryptovaluutan lompakossa.

C. Kuinka myydä kryptovaluuttaa käyttäen Crypto.com sovellusta.

Vaihe 1. Avaa Crypto.com sovellus ja valitse “Sell”.

Vaihe 2. Valitse kryptovaluutta jota haluat myydä.

Vaihe 3. Ilmoita paljonko haluat myydä, sekä mitä kryptovaluuttaa haluat vastineeksi.

Vaihe 4. Hyväksy myyntitapahtuma.

Vaihe 5. Onneksi olkoon! Olet myynyt kryptovaluuttaa.

________________________________________________________________

3. Kuinka nostaa/tallettaa kryptovaluuttaa Crypto.com sovelluksessa

Nosto Crypto.com sovelluksesta on tapahtuma jossa kryptovaluuttaa siirretään ulkoiseen osoitteeseen (yleensä lompakko tai pörssi). Kuten kaikki lohkoketjutapahtumat - ja toisinkuin valuutan lähettäminen toiselle Crypto.com sovelluksen käyttäjälle sovelluksen sisällä - sitä koskee siirtomaksu.

Löydät siirtomaksut “Fees & Limits” kohdasta kun valitset “Settings” Crypto.com sovelluksestasi.

Crypto.com sovellus tekee kryptovaluutan tallettamisesta ja nostamisesta helpompaa kuin koskaan. Yksi suosituimmista palveluista mihin/mistä käyttäjät siirtävät on pörssi nimeltä Coinbase.

Esimerkkinä tässä oppaassa näytämme tallentamisen ja nostamisen käyttäen Coinbasea. Tämä metodi on yleensä hyvinkin samankaltainen lähes jokaisen vastaavan palvelun kanssa.

Huomioitavaa:

• Talletusosoitteesi ETH ja ERC-20 tokeneille* on täysin sama.
  • XRP ja BNB vaativat sekä kohteen osoitteen sekä tägin.

Vastuuvapautuslauseke: Ole erittäin huolellinen kun talletat/nostat kryptovaluuttaa. Pienikin virhe, esim. Yhden kirjaimen tai numeron ero kryptovaluutan osoitteen kanssa tarkoittaa rahojen menetystä ilman mitään keinoa saada niitä takaisin. Katso tarkemmat tiedot Crypto.com sovelluksen “Terms and Conditions” kohdasta.

A. Kryptovaluutan nostaminen Crypto.com sovelluksesta

Vaihe 1. Avaa Coinbasen sovellus ja valitse “Accounts” välilehti.

Vaihe 2. Valitse mitä kryptovaluuttaa haluat nostaa Crypto.com sovelluksesta.

Vaihe 3. Valitse “QR Code” nappi oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 4. Valitse “Copy Address” kopioidaksesi osoitteen leikepöydällesi.

Vaihe 5. Avaa Crypto.com sovelluksesi ja valitse “Transfer”.

Vaihe 6. Paina “Withdraw”.

Vaihe 7. Paina “+ Add Wallet Address” tallentaaksesi osoitteesi hyväksyttyjen osoitteiden listalle.

Vaihe 8. Lisää osoite, anna sille nimi ja paina Continue.

Vaihe 9. Mene sähköpostiisi jossa sinua odottaa Crypto.comin lähettämä vahvistuspyyntö.

Vaihe 10. Kun saat vahvistuksen sähköpostiisi, paina “Confirm Withdrawal address” nappia.

Vaihe 11. Kun olet valmis, pystyt nostamaan kryptovaluuttaa tähän osoitteeseen. Paina “Send (krypto)” nappia.

Vaihe 12. Valitse määrä jonka haluat nostaa ja paina “Send” nappia.

Vaihe 13. Kryptovaluuttasi on nostettu.

Yleensä kryptovaluutan nostot ovat melkein välittömiä ja niiden prosessoinnin ei pitäisi kestää yli kahta tuntia mutta verkon käyttöaste saattaa nostaa tätä aikaa.

B. Kryptovaluutan talletus Crypto.com sovellukseen

Vaihe 1. Paina “Transfer”.

Vaihe 2. Etsi kryptovaluutta jota haluat tallettaa (tässätapauksessa ETH). Paina sitä.

Vaihe 3. Kopioi osoite leikepöydällesi painamalla “Copy” ikonia osoitteen oikealla puolella.

Vaihe 4. Avaa Coinbase sovellus ja valitse “Accounts”.

Vaihe 5. Valitse kryptovaluutta jonka haluat lähettää Crypto.com sovellukseen.

Vaihe 6. Paina “paperilennokki” tai “Send” ikonia oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 7. Valitse paljonko kryptovaluuttaa haluat lähettää Crypto.com sovellukseen ja paina “Next”.

Vaihe 8. Liimaa aiemmin kopioimasi osoite “To” kohtaan. Valitse “Next” oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 9. Vahvista tapahtuma.

Vaihe 10. Olet valmis. Saat vahvistuksen kryptovaluutan saapumisesta lompakkoosi 5-60 minuutin sisään.

________________________________________________________________

4.  Fiat Lompakko - EUR pankkisiirto käyttäen SEPA-verkkoa

Pankkisiirrot SEPA-verkkoa hyödyntäen ovat suhteellisen edullinen keino siirtää rahaa Crypto.com sovellukseen.

Jos haluat tietoa kuinka käyttää Transferwiseä tai PayPalia rahoittaaksesi fiat lompakkoasi, voit lukea siitä lisää täällä (englanniksi)

https://blog.crypto.com/free-fiat-top-ups-for-transferwise-and-paypal-users/

Kuinka luoda Eurolompakko ja siirtää rahaa?

Vaihe 1. Valitse pääsivulta “Fiat Wallet”

Vaihe 2. Paina “+ Set Up New Currency” ja valitse EUR (SEPA)

Vaihe 3. Viimeistele Eurolompakko seuraamalla ohjeita ja hyväksymällä ehdot

Vaihe 4. Käytä listattuja pankkitietoja tehdäksesi siirron pankistasi käyttäen SEPA-verkkoa

Vaihe 5. Saat ilmoituksen kun tilisiirtosi on perillä

Kuinka tallettaa euroja?

Kun olet onnistuneesti luonut SEPA-tilisi, näet kaikki tarvittavat tiedot tehdäksesi pankkisiirron tilillesi. Pääset käsiksi tähän informaatioon myös “Deposit EUR” kohdasta fiat-lompakostasi.

Huomaathan että ainoastaan tilisiirrot jotka tulevat sinun nimelläsi olevilta pankkitileiltä voidaan hyväksyä. Tarvittavat tiedot ovat:

• Beneficiary name - Nimi jolla rekisteröidyit sovellukseen (lähetät siis rahaa itse itsellesi)
  • IBAN - Tämä on pankkitili jolle lähetät rahaa
  • BIC/SWIFT code - Osa pankeista vaatii tämän kohdentaakseen siirron
  • Institution name, address and country - Osa pankeista vaatii vastaanottajan nimen, osoitteen ja kotimaan.

Näissä pankkien vaatimissa tiedoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia, mutta sivulla näkyvät tiedot ovat sovellettavissa niistä kaikkiin.

________________________________________________________________

5. Eurojen nostaminen käyttäen SEPA-verkkoa

Crypto.com käyttäjät voivat nostaa rahaa sovelluksesta myymällä kryptovaluuttaa euroiksi ja siirtämällä eurot pankkitililleen käyttäen SEPA-verkkoa.

Lakiteknisistä syistä johtuen, käyttäjien täytyy tehdä vähintään yksi onnistunut eurosiirto käyttäen SEPA-verkkoa pankkitililtään Crypto.com sovellukseen ennen kuin he voivat nostaa rahaa takaisin kyseiselle pankkitililleen.

Kuinka nostaa rahaa takaisin pankkitilille käyttäen euroja ja SEPA-verkkoa?

Vaihe 1. Valitse “Fiat Wallet” pääsivulta

Vaihe 2. Valitse eurotili ja “Withdraw EUR”
Vaihe 3. Lue esiintulevat ohjeet ja paina “Withdraw Now”

Vaihe 4. Syötä nostettava summa ja valitse pankkitili jolle haluat siirtää rahat

Vaihe 5. Tarkista ja vahvista tapahtuma

Vaihe 6. Odota että tarkistamme ja hyväksymme tilisiirtosi. Ilmoitamme kun olemme käsitelleet nostosi.
________________________________________________________________

6. Lähetä kryptovaluuttaa ystävillesi käyttäen “Pay Your Friends” ominaisuutta

Talletusten ja nostojen lisäksi, Crypto.com tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää kryptovaluuttaa ystävillesi käyttäen “Pay your Friends” ominaisuutta. Tämä ominaisuus mahdollistaa kryptovaluutan siirtämisen kaikille puhelimesi kontakteille välittömästi ja täysin ilmaiseksi.

Vaihe 1. Avaa sovellus ja valitse “Pay”.

Vaihe 2. Paina “Send”

Vaihe 3. Etsi haluamasi ystävä puhelimesi kontakteista
Huomaa: Kun olet antanut meille luvan päästä lukemaan puhelimesi kontaktit, sovellus löytää automaattisesti kaikki Crypto.com sovelluksen käyttäjät.

Jos kontaktin puhelinnumerosta puuttuu maakoodi, käytämme sinun omaa maakoodiasi ja lisäämme sen hänen puhelinnumeroonsa.

Vaihe 4. Valitse mitä kryptovaluuttaa haluat lähettää.

Vaihe 5. Syötä paljonko haluat lähettää (Voit myös halutessasi lisätä viestin).

Vaihe 6. Paina “Confirm” hyväksyäksesi tapahtuman.

Vaihe 7. Näin helppoa on lähettää ystävillesi kryptovaluuttaa täysin ilmaiseksi ilman minkäänlaista viivettä.

________________________________________________________________

7. Crypto.com MCO Visa-kortit

Huomaa: Alempana listatut edut ovat voimassa vain kun käyttäjällä on voimassa vähintään Ruby Steel-korttiin oikeuttava 50 MCO omistusosuus.

Jos Crypto.com sovellus olisi galaksi, MCO Visa-kortti olisi aurinko. Vaikka kortit ovatkin tällä hetkellä saatavilla vain Singaporessa ja Yhdysvalloissa, tiimin tavoite on “saada kryptovaluutta jokaiseen lompakkoon” ja se on edistynyt hyvin. Seuraavaksi kortit ovat tulossa Eurooppaan, Aasiaan ja ja Kanadaan.

Jotta voisit saada yhden korkealuokkaisimmista metallisista MCO Visa-korteista, täytyy sinun lukita kortin laatua vastaava määrä MCO-tokeneita (ks. ylhäällä).

MCO-tokenit jotka käytät korttia varten ovat lukossa Crypto.com sovelluksessa 6 kuukautta, jonka jälkeen ne vapautuvat ja voit tehdä niillä mitä haluat.

MCO Visa-kortin Cashback

Kun saat MCO Visa-kortin, voit välittömästi alkaa hyödyntämään cashbackia aina 5% asti (saat ostoistasi takaisin 1-5% MCO-tokeneina riippuen korttisi tasosta), aina kun ostat jotain kortillasi netissä tai missä vain missä Visa käy. Lähes loputtomat mahdollisuudet saada rahaa takaisin.

Kortti ei pelkästään tarjoa yhtä avokätisimmistä kryptovaluutta-cashbackeista alalla, mutta cashback-funktio tarjoaa myös lisää käyttöä tokeneille. Niitä ei tehdä tyhjästä, vaan ne ostetaan suoraan markkinoilta ja talletetaan MCO-lompakkoosi.

Kuinka varaan MCO Visa-korttini

Huomaa: Korttien varausprosessi näyttää hieman erilaiselta jos et ole vielä varannut korttia ja vaihtelee hieman alueittain.

Vaihe 1. Avaa Crypto.com sovellus ja valitse “Card”.

Vaihe 2. Valitse kortti jonka haluat varata (kaikki kortit Midnight Blue-korttia lukuunottamatta vaativat MCO-tokenien lukitsemisen 6 kuukauden ajaksi).

Vaihe 3. Osta/lukitse korttiin tarvittava määrä MCO-tokeneita.

Vaihe 4. Onneksi olkoon! Olet juuri varannut MCO Visa-korttisi.

________________________________________________________________

8. MCO Tokenin hyötynäkökulmat

MCO tokenin hyödyt ovat syvälle juurtuneina sovellukseen.

Vaikka analyyttinen data kuten markkina-arvo, tokenien määrä yhteensä/liikkeellä, pörssien volyymi ja miten tokenit ovat jakautuneet voivat antaa jotain selkoa siihen miltä tokenin hintakehitys tulee näyttämään, hyötynäkökulman analysoiminen voi antaa laajemman ymmärryksen sille miksi tokeni on olemassa ja mikä sen funktio on nyt ja tulevaisuudessa.

Pohjimmiltaan se mitä hyötynäkökulmalla tarkoitetaan on se, että se antaa tokenille mahdollisuuden luoda arvoa omassa ekosysteemissään.

Vielä enemmän yksinkertaistettuna, tokenin hyötyjä voidaan tarkastella vastaamalla näihin kolmeen kysymykseen:

• Ratkaiseeko tai helpottaako tokeni jotain olemassa olevaa ongelmaa?
  • Miten tokeni luo arvoa?
  • Tarvitseeko tokenin olla olemassa jotta konsepti toimii?

Crypto.comin MCO tokeni täyttää kaikki nuo vaatimukset ja tarjoaa arvoa sovelluksessa seuraavilla tavoilla:

• Sinun täytyy lukita MCO tokeneita (50, 500, 5000 tai 50,000) varataksesi MCO Visa-korttisi tai päivittääksesi sen parempaan.
  • Saat rahaa takaisin ostoksistasi aina 5% asti MCO tokeneina suoraan kryptovaluuttalompakkoosi
  • Ostohyvitykset Netflixistä, Spotifystä, Expediasta ja AirBnb:stä talletetaan kryptovaluuttalompakkoosi MCO tokeneina.
  • Saat 50% alennuksen Crypto Invest-palvelun maksuista kun olet lukinnut vähintään 50 MCO tokenia.
  • Saat halvemmat korot lainoihin käyttäessäsi Crypto Credit-palvelua kun olet lukinnut vähintään 50 MCO tokenia.
  • Saat paremmat vuotuiset korot (aina 18% asti) Crypto Earn-palvelussa kun olet lukinnut vähintään 500 MCO tokenia.

_______________________________________________________________

9. CRO-tokenin käyttö ja hyötynäkökulmat

CRO tokeneita voi käyttää tai ansaita käyttämällä tätä sovellusta seuraavin tavoin:

Crypto.com Coin (CRO) on tokeni jota Crypto.com Chain käyttää. Crypto.com Chain on uusi vallankumouksellinen maksukeino joka on yksinkertainen, aloittelijaystävällinen ja havittelee johtavaa asemaa kryptomaksualalla.

Tuote käyttää QR-koodeja joiden avulla lähetetään maksuja helposti ja tehokkaasti ilman kustannuksia asiakkaalle tai kauppiaalle, tarjoten samalla jopa mahtavan 10% cashbackin CRO:lla maksettaessa. Kerrankin todellinen syy maksaa kryptovaluutalla.

Crypto.com Chain toimii sekä verkossa käyttäen “Pay with Crypto.com nappia”, löytyen yhteistyötä tekevien kauppiaiden laitteista, sekä integroituna yksinkertaisella koodinpätkällä jo olemassaoleviin maksupäätelaitteisiin.

Alla olevassa videossa näytämme kuinka se toimii välittömänä kryptovaluuttamaksuna olemassaolevassa maksupäätteessä:

https://www.youtube.com/watch?v=vvl_OhL0Ez8

CRO tokeneista, kuten MCO:sta on paljon käytännön hyötyä sovelluksessa ja nämä mahdollisuudet vain kasvavat tulevaisuudessa. Tällä hetkellä tämä näkyy seuraavasti:

• Ansaitse vuosittain jopa 12-18% korkoa hyödyntämällä CRO-tokeneita Crypto Earnissa.
  • Ansaitse jopa mahtavat 20% cashbackia maksamalla Crypto.comin hyväksymissä liikkeissä netissä.
  • Ansaitse jopa 10% cashbackia kun ostat lahjakortteja CRO:lla käyttäen Crypto.com sovellusta.

________________________________________________________________

10. Crypto.com sovelluksen yleiskatsaus

Crypto.com sovelluksen pääsivu

Kun olet ostanut kryptovaluuttaa sovelluksessa, löydät sen kryptolompakostasi (Crypto Wallet). Lompakkosi on pohjimmiltaan juuri kuten lompakko taskussasi. Siinä missä normaali lompakko pitää sisällään inflaatioon perustuvaa fiat-valuuttaa, tässä lompakossa on vain kryptovaluuttaa.

Crypto.com sovellus tukee monia suosittuja kryptovaluuttoja, kuten:

Crypto.com (MCO), Crypto.com Chain (CRO), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), ja monia muita!

Yllä esimerkki maksuhistoriasta jonka löydät kryptolompakkosi alaosasta.

Maksuhistoria näyttää kaikki tapahtumat lompakostasi. Se on tiliotteesi. Aina kun kryptovaluuttaa tulee sisään tai lähtee ulos mistä tahansa syystä, se tallennetaan tänne helposti luettavaan ja ymmärrettävään muotoon.  ________________________________________________________________

11. Kuinka seuraat kryptovaluuttoja Crypto.com sovelluksessa

Voit seurata eri kryptovaluuttojen menestystä käyttäen monia erilaisia lajitteluperusteita kuten isot/pienet markkina-arvot, suurimmat nousijat/laskijat tai paljon/vähän kaupankäyntiä.

Seuraa allaolevia ohjeita siitä kuinka rakennat oman portfolion jota seurata. Markkinoiden aktiivinen seuraaminen saattaa tarjota otollisia osto/myyntipaikkoja.

Vaihe 1. Avaa sovellus ja valitse “Track” alhaalla olevasta valikosta.

Vaihe 2. Käytä hakutoimintoa etsiäksesi kryptovaluutan jota haluat pitää silmällä.
Vaihe 3. Kun olet löytänyt etsimäsi, paina tähteä näytön yläkulmassa.

Vaihe 4. “Tähdettämäsi” valuutta näkyy nyt listan ylimpänä muiden samanlaisten valuuttojen seurana, joten niitä on erittäin helppo pitää silmällä.

Vaihe 5. Voit asettaa “hintahälytyksen” valuutoille painamalla soittokelloa oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla “Create Alert” tai “+” ikonin.

Vaihe 6. Valitse haluamasi kryptovaluutta.

Vaihe 7. Aseta hintahälytys oikeaan kohtaan. Voit valita dollarin/bitcoinin tai prosentuaalisen hälytyksen.

Vaihe 8. Olet valmis! Voit helposti päättää onko hälytys päällä vai ei käyttämällä liukusäädintä.

________________________________________________________________

12. Kuinka käyttää Crypto Investiä

Huomio: Tästä puuttuu kuvankaappaus.

Oletko kiinnostunut kryptovaluutasta mutta olet uusi täällä ja et halua altistaa kovalla työllä hankkimaasi pääomaa ilman että tiedät tarkalleen mitä tehdä? Sinulla on pääomaa mutta ei kohdetta? Ei hätää, Crypto Invest voi auttaa.

Invest käyttää Crypto.comin kehittämää algoritmia joka sijoittaa pääomasi puolestasi. Algoritmi ostaa ja myy kryptovaluuttaa automaattisesti ottaen huomioon markkinaolosuhteet.

Parasta Crypto Investissä? Crypto.com tekee rahaa vain jos sinäkin teet. Tämä on todella houkutteleva vaihtoehto uusille sijoittajille koska se pienentää riskiä tällä uudella alalla. Tuote ei ole pelkästään matalariskisempi kuin suorat sijoitukset, mutta voit myös kotiuttaa pääomasi koska vain.

Crypto Invest veloittaa kohtuulliset 9% voitoistasi mikäli sinulla on tällähetkellä lukossa MCO-tokeneita metallista MCO Visa-korttia varten. Jos sinulla ei ole aktiivista lukkoa, veloitus on 18%. Lisätietoja löydät sovelluksen asetuksista kohdasta “Crypto Invest Terms & Conditions”.

Alhaalla käymme läpi ohjeet miten sijoittaa Crypto Investillä:

Bitcoinin tallettaminen Crypto Investiin

Vaihe 1. Avaa sovellus ja valitse “Crypto Invest” pääsivulta.

Vaihe 2. Paina “+” oikeasta yläkulmassa.

Vaihe 3. Valitse kuinka paljon Bitcoinia haluat tallettaa (Vähintään 20 Yhdysvaltain dollaria)

Vaihe 4. Näin helppoa se oli. Olet aloittanut Crypto Investillä sijoittamisen.

Vaihe 5. Pian tallettamisen jälkeen, näet miten Crypto.comin algoritmi sijoittaa rahasi. Löydät tiedot Crypto Invest-sivun alaosasta.

Vaihe 6. Crypto Investin yläosasta näet graafin joka kertoo sinulle miten portfoliosi jakselee.

Bitcoinin nostaminen ulos Crypto Investistä

Vaihe 1. Avaa sovellus ja Crypto Invest. Valitse “-”-ikoni vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Valitse kuinka paljon haluat nostaa.

Vaihe 3. Olet valmis. Nostopyyntösi on tehty. Bitcoinit palautuvat lompakkoosi 24 tunnin kuluessa.

________________________________________________________________

13. Kuinka käyttää Crypto Earnia

Paljonko nykyinen pankkisi maksaa sinulle korkoa? Ei yhtään? 0.5%? 1%? 2%?

Pankeilla on hassu tapa hyötyä asiakkaistaan enemmän kuin he niistä. Ennen 2008 oli käytännössä mahdotonta haastaa pankkeja. Pankeilla oli täysi monopoli talouteen, mutta kiitos Bitcoinin ja lohkoketjutekniikan voimme viimein ottaa talouden takaisin omiin käsiimme.

Tämä oli Crypto.comin kehittäjien filosofia kun he rakensivat Crypto Earnin.

Crypto Earn on vähän kuin talletustili joka maksaa korkoa. Toisin kun nykyinen tilisi, Crypto Earn ansaitsee sinulle reilun talletuskoron (aina 18% asti). Crypto Earn tarjoaa myös joustavuutta siihen miten säästät. Voit valita kolmesta eri talletusvaihtoehdosta.

Crypto.com Earn koron määrä:

Crypto Earn tarjoaa 2 määräaikaista ja yhden joustavan vaihtoehdon. Määräaikaiset vaihtoehdot ovat yhden- ja kolmen kuukauden mittaisia. Jos sinulla on tällähetkellä lukossa vähintään 500 MCO-tokenia saat vielä paremman vuosikoron.

*PAX/TUSD/USDC eivät ole käytettävissä Singaporessa.
**USDT ei ole käytettävissä Yhdysvalloissa eikä Singaporessa.

Vähintään 500:n MCO-lukko vaikuttaa korkoprosenttiisi (ks. Ylempi taulukko).

Kiitos Crypto.comin joustavan talletusvaihtoehdon voit saada 12% korkoa ja silti päästä käsiksi kryptovaluuttaasi koska vain. Voit nostaa koska vain ja saada summan välittömästi lompakkoosi.

Jos sinulla on lukittuna 500 MCO-tokenia korttiasi varten, saat niille automaattisen 6% vuosikoron. Mikäli lukossa on 5000 tai 50000 tokenia, automaattinen korko nousee kahdeksaan prosenttiin.

Kryptovaluutan tallentaminen Crypto Earniin

Vaihe 1. Avaa sovellus ja valitse “Crypto Earn”.

Vaihe 2. Paina “+”-ikonia oikeassa yläkulmassa.
Paina “?” lukeaksesi lisätietoa.

Vaihe 3. Valitse haluamasi kryptovaluutta.

Vaihe 4. Valitse kuinka pitkän talletuksen haluat tehdä.

Vaihe 5. Hyväksy Crypto Earnin käyttöehdot.

Vaihe 6. Valitse haluamasi määrä ja paina “Deposit”

Vaihe 7. Olet onnistuneesti tehnyt talletuksen Crypto Earniin. Korko alkaa juoksemaan välittömästi. Voit myös selata olemassaolevia talletuksiasi.

________________________________________________________________

14. Kuinka käyttää Crypto Credittiä

Crypto Credit on mahtava vaihtoehto normaalille luotolle. Turvallisempi ja helpompi saada.

Crypto Credit mahdollistaa lainan ottamisen TUSD/PAX kryptovaluutassa. Voit käyttää muita kryptovaluuttoja lainan vakuutena. Rahat ovat välittömästi käytettävissä lompakossasi. Voit maksaa lainan takaisin samassa kryptovaluutassa kun otit sen.

Käyttäjät valitsevat omat takaisinmaksu-suunnitelmansa 12 kuukauden aikajaksolla. Crypto Credit ei vaadi kiinteää takaisinmaksuaikataulua eikä siinä ole myöhästymismaksuja. Käyttäjät voivat päättää itse koska ja kuinka paljon maksavat takaisin kunhan koko laina on kuitattu 12 kuukauden sisällä.

“Collateral Health” eli vakuuden kunto kertoo onko vakuutesi vaarassa joutua likvidoinnin kohteeksi. Tämän määrittää “Loan-to-Value” (LTV).

Jos vakuutesi kunto huononee “Poor/Critical” tasolle, sinua huomautetaan paikkaamaan vakuuttasi joko lisäämällä sitä tai maksamalla lainaasi.

Jos lainasi vakuuden arvo alittaa 80%, koko vakuus likvidoidaan.

Crypto Creditin vuosikorko on 8% mikäli sinulla on aktiivinen MCO lukko ja 12% mikäli ei.

Kuinka saan Crypto Credit lainan

Vaihe 1. Avaa sovellus ja valitse “Crypto Credit”.

Vaihe 2. Lue tarjolla oleva informaatio ja ja valitse “Deposit Now”

Vaihe 3. Valitse mitä kryptovaluuttaa haluat käyttää vakuutena lainallesi.

Vaihe 4. Valitse mitä kryptovaluuttaa haluat saada lainaksi (TUSD tai PAX) ja kuinka paljon aiemmin valitsemaasi kryptovaluuttaa haluat antaa vakuudeksi. Tämän jälkeen näet kuinka ison lainan voit saada.

Vaihe 5. Hyväksy ehdot.

Vaihe 6. Vahvista tapahtuma.

Vaihe 7. Olet pantannut kryptovaluuttasi ja saanut välittömästi lainaa.

Kuinka maksaa lainaa takaisin

Vaihe 1. Valitse Crypto Credit ja “Pay Balance”.

Vaihe 2. Päätä kuinka paljon haluat maksaa takaisin, tai “PAY FULL AMOUNT” mikäli haluat maksaa koko lainan.

Vaihe 3. Vahvista maksu.

Vaihe 4. Lainaasi on nyt lyhennetty.

Kaikki Crypto.com sovelluksen käyttäjät paitsi Hong Kongin, Singaporen, Sveitsin, Maltan tai Yhdysvaltojen asukkaat ja kansalaiset voivat käyttää Crypto Credit ominaisuutta. Työskentelemme tuodaksemme palvelun saataville myös näihin maihin.

________________________________________________________________

15. Crypto.com Pay

Crypto.com Pay on vallankumouksellinen uusi maksualusta joka käyttää CRO-tokenia sen natiivina lohkoketju digitaalisena resurssina. Crypto.com Pay mahdollistaa käyttäjilleen netissä maksamisen käyttäen “Pay with Crypto.com” nappia, kuin myös fyysisille kauppiaille mahdollisuuden ottaa vastaa kryptovaluuttaa hyödyntäen yksinkertaista QR-koodipohjaista maksutapaa joka on mahdollista lisätä olemassaoleviin maksujärjestelmiin yksinkertaisesti lisäämällä rivi koodia.

https://twitter.com/i/status/1106545854968676352

Ylempää löydätte videon maksamisesta “Pay With Crypto.com” napilla Crypto.com kaupassa.

Toukokuun 3, 2019 toi meille ensimmäisen silmäyksen siihen miten Crypto.com Pay operoi kivijalkaliikkeessä. Ensimmäinen näistä oli Starbucks.

Kuten näette ylläolevasta videosta, prosessi on yhtä yksinkertainen, ellei jopa yksinkertaisempi kuin maksaminen nettikaupassa. Tämä on ensiarvoisen tärkeää. Jotta tuote saa jalansijaa nykymaailmassa, maksujen pitää olla helppoja, turvallisia ja tarjota merkittäviä etuja kauppatapahtuman molemmille osapuolille (cashbackia ilman lisäkuluja).

Lahjakorttien ostaminen CRO:lla ja Crypto.com Pay:llä

Kesäkuun 27, 2019, Crypto.com lisäsi CRO-tokenin käytettävyyttä mahdollistamalla käyttäjille lahjakorttien ostamisen käyttäen CRO:ta ja Crypto.com Pay:tä. Tämä tapahtuu painamalla Crypto.com Pay:tä ja valitsemalla “Gift Cards”.

Esimerkiksi, ylläolevassa videossa käyttäjä ansaitsee 5% cashbackia CRO-tokeneina ostaessaan Tim Hortonin lahjakortin.

__________________________________________________________________

16. BG50 läheteohjelma

Crypto.com tarjoaa yhden hyödyllisimmistä ja voimakkaimmista läheteohjelmista jonka olet koskaan nähnyt.

Crypto.com’s BG50 (Both Get 50 - molemmat saavat 50) ohjelma tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden antaa 50 Yhdysvaltain dollaria ystävälle, ja saada itsekin samat $50 vaivanpalkaksi.

Jotta saisit $50 palkkion, sinun ystäväsi täytyy ladata sovellus ja lukita vähintään 50 MCO-tokenia metalliseen MCO Visa-korttiin. Kun he ovat varanneet korttinsa, saat ylläolevan ilmoituksen ja MCO-tokeneita $50 arvosta.

________________________________________________________________

17. Hyödyllisiä linkkejä ja sosiaalisen median kanavia