Table of Contents

1. Introductie
  2. Kopen en verkopen van cryptovaluta
       A. Kopen met een Credit/Debit kaart
       B. Kopen met de fiat portefeuille
       C. Verkopen van cryptovaluta
  3. Cryptovaluta overmaken en storten met de Crypto.com App
       A. Cryptovaluta van de Crypto.com App overmaken naar een extern bestemmingsadres
       B. Cryptovaluta storten op de Crypto.com App
  4. EUR bank overschrijvingen via SEPA
  5. EUR opnames via SEPA
  6. Cryptovaluta naar vrienden overmaken
  7. Crypto.com MCO VISA kaarten
  8. MCO token utiliteit overzicht
  9. CRO coin utiliteit overzicht
  10. Crypto portefeuille overzicht
  11. Cryptovaluta volgen in de Crypto.com App
  12. Crypto Invest
  13. Crypto Earn
  14. Crypto Credit
  15. Crypto.com Pay
  16. BG50 Verwijzingsprogramma
  17. Nuttige links en social media kanalen

________________________________________________________________

1. Introductie

Welkom bij de gebruiksaanwijzing voor de Crypto.com App. Of u net kennis heeft gemaakt met crypto, een gevorderde gebruiker bent of alleen nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden van deze veelzijdige App. Deze makkelijke stap-voor-stap gebruiksaanwijzing zal u wegwijs maken in alle facetten van de Crypto.com App. Laten we beginnen!

________________________________________________________________

2. Kopen en verkopen van cryptovaluta

A. Kopen met een Credit/Debit kaart

Opmerking: Alvorens u begint dient u zich eerst aan te melden voor een account. Dit kan alleen als u de hele registratie compleet en succesvol heeft afgerond inclusief de identificatie verificatie procedure, ook wel KYC (Know Your Customer) genoemd.

Stap 1. Open de Crypto.com Ap en klik op “Buy”

Stap 2. Selecteer de Cryptovaluta die u wilt kopen

Stap 3. Selecteer “Credit Card” als uw betaalmethode

Stap 4. Accepteer de 3.5% credit kaart toeslag

Stap 5. Klik op “Add Credit or Debit Card”

Stap 6. Vul uw Credit/Debit kaart gegevens volledig in. Opmerking: er zal €0,10 in rekening worden gebracht om de eerste transactie te authenticeren.

Stap 7. Voer de gewenste hoeveelheid van de Cryptovaluta die u wilt kopen in en klik op “Buy”

Stap 8. Controleer en bevestig de transactie

Stap 9. Gefeliciteerd, u heeft zojuist cryptovaluta gekocht

Na uw aankoop ontvangt u een gedetailleerde transactie bevestiging per email. Deze transactie details kunt u ook in de respectievelijke ‘wallet’ terug vinden.

B. Kopen met de fiat portefeuille

Stap 1.  Open de Crypto.com App en klik op “Buy”

Stap 2. Selecteer de Cryptovaluta die u wilt kopen

Stap 3. Selecteer de ‘fiat wallet’ als uw betaalmethode

Stap 4. Voer de gewenste hoeveelheid van de cryptovaluta die u wilt kopen in en klik op “Buy”

Stap 5. Controleer en bevestig de transactie

Stap 6. Gefeliciteerd, u heeft zojuist cryptovaluta gekocht

Na uw aankoop ontvangt u een gedetailleerde transactie bevestiging per email. Deze transactie details kunt u ook in de respectievelijke ‘wallet’ terug vinden.

C. Verkopen van cryptovaluta op de Crypto.com App

Stap 1.  Open de Crypto.com App en klik op “Sell”

Stap 2. Selecteer de Cryptovaluta die u wilt verkopen

Stap 3. Voer de gewenste hoeveelheid van de Cryptovaluta die u wilt verkopen en geef aan tegen welke andere Cryptovaluta u deze wilt verkopen

Stap 4. Controleer en bevestig de transactie

Stap 6. Gefeliciteerd, u heeft zojuist uw cryptovaluta verkocht

________________________________________________________________

3. Cryptovaluta overmaken en storten met de Crypto.com App

Het overmaken van Cryptovaluta van de Crypto.com App is een transactie van een gewenste hoeveelheid Cryptovaluta naar een externe ‘wallet’ adres / bestemmingsadres (privé, handelsbeurs, etc). Deze transacties vinden plaats over de blockchain van de betreffende Cryptovaluta. Voor deze transacties moet een kleine toeslag worden betaald. Het overmaken naar vrienden die ook gebruik maken van de Crypto.com App is geheel gratis.

Voor een overzicht van de toeslagen kunt u terecht in de ‘Fees & Limits’ sectie in het ‘settings’ menu van de Crypto.com App.

De Crypto.com App maakt het mogelijk om gemakkelijker dan ooit uw Cryptovaluta over te maken naar een andere ‘wallet’. Één van de meest populaire websites waar gebruikers hun Cryptovaluta van en naar toe sturen is de Cryptovaluta handelsbeurs Coinbase.

Voor het gemak van deze handleiding gebruiken we Coinbase om te demonstreren hoe het overmaken en storten van Cryptovaluta werkt. Deze werkwijze is nagenoeg hetzelfde op andere platformen.

Belangrijke opmerkingen:

• Uw bestemmingsadres in de Crypto.com App voor ETH en ERC-20 tokens* zijn exact hetzelfde.
  • XRP en BNB stortingen naar de Crypto.com App vereisen beide een ‘destination tag’ naast het bestemmingsadres.

Disclaimer: Pas op met het overmaken van Cryptovaluta. Controleer het bestemmingsadres zorgvuldig. Één fout in het bestemmingsadres zal onherroepelijk leiden tot het permanente verlies van uw Cryptovaluta!
Graag verwijzen wij u naar de Crypto.com App voorwaarden (terms and conditions) voor meer informatie.

A. Cryptovaluta van de Crypto.com App overmaken naar een extern bestemmingsadres

Stap 1. Open uw Coinbase App en klik op ‘Accounts’ onder in het scherm

Stap 2. Selecteer de Cryptovaluta die u wilt overmaken

Stap 3. Klik op de QR Code knop rechts boven in het scherm

Stap 4. Klik op de ‘Copy Address’ knop

Stap 5. Open uw Crypto.com App en klik op ‘Transfer’

Stap 6. Klik op ‘Withdraw’

Stap 7. Klik op ‘+ Add Wallet Address’ om het bestemmingsadres in de ‘Whitelist’ van de Crypto.com App te zetten

Stap 8. Voer of plak het bestemmingsadres in en geef deze ‘wallet’ een naam

Stap 9. U ontvangt een confirmatie email van Crypto.com

Stap 10. Open de email, controleer de gegevens en klik op ‘Confirm Withdrawal address’ om de transactie te bevestigen. Belangrijk: pas wanneer deze stappen voltooid zijn is het mogelijk om het bestemmingsadres te gebruiken.

Stap 11. Klik nu op ‘Send (Cryptovaluta naam)’

Stap 12. Voer de gewenste hoeveelheid van de Cryptovaluta die u wilt overmaken

Stap 13. Uw Cryptovaluta zijn overgemaakt

In veel gevallen vinden overmakingen met Cryptovaluta direct plaats. De verwerking van een transactie gemiddeld zo’n twee uur. Dit is afhankelijk van de drukte op de betreffende blockchain netwerk.

B. Cryptovaluta storten op de Crypto.com App

Stap 1. Klik op ‘Transfer’

Stap2. Selecteer de Cryptovaluta die u wilt storten op de Crypto.com App (ETH in dit geval)

Stap 3. Klik op de ‘Kopie’ icoon naast uw ‘Wallet’ adres om het adres te kopiëren

Stap 4. Open uw Coinbase App en klik op ‘Accounts’ onder in het scherm

Stap 5. Selecteer de Cryptovaluta die u wilt storten op uw Crypto.com App

Stap 6. Klik op het ‘papieren vliegtuig’ icoon rechtsboven in het scherm

Stap 7. Voer de gewenste hoeveelheid van de Cryptovaluta die u wilt storten op uw Crypto.com App en klik op ‘Next’

Stap 8. Voer of plak het bestemmingsadres van uw Crypto.com App in het ‘To’ invulveld

Stap 9. Controleer en bevestig uw transactie door te klikken op de ‘Confirm send’ knop onderin het scherm

Stap 10. U ontvangt eerst een bericht dat er een storting aanstaande is en binnen een uur wordt deze gevolgd door een tweede bericht dat de storting compleet is en de Cryptovaluta is bijgeschreven op uw Crypto.com App

________________________________________________________________

4.  Fiat Wallet - Bankoverschrijving via het SEPA netwerk

Bankoverschrijvingen via het SEPA betalingsnetwerk zijn een relatief goedkope manier om geld over te maken naar de Crypto.com App.

Lees verder voor informatie om uw EUR bankoverschrijvingen met behulp van Transferwise via het SEPA betalingsnetwerk mogelijk te maken:

https://blog.crypto.com/free-fiat-top-ups-for-transferwise-and-paypal-users/

Hoe stel ik mijn EUR valuta portefeuille en betalingsnetwerk in?

1. Go to “Fiat Wallet” from Super App Menu Button or Home Screen
  2. EUR instellen (SEPA)
  3. Voltooi de configuratie van de EUR-portemonnee volgens de SEPA netwerk instructies en acceptatie van algemene voorwaarden
  4. Gebruik de verstrekte bankrekening informatie om rechtstreeks via uw bank via het SEPA-netwerk over te dragen
  5. We zullen u op de hoogte brengen zodra uw overschrijving succesvol is gestort

Een bankoverschrijving via het SEPA netwerk is een relatief goedkoop alternatief om je geld naar de Crypto.com App te sturen.

Hoe EUR storten?

Na een succesvolle instelling van de SEPA-bankrekening, ziet u een informatiepagina met alle details die nodig zijn om de EUR van uw bankrekening over te maken. Deze informatie kan ook worden beoordeeld via de knop "Deposit EUR" in uw EUR fiat-portemonnee.

Houd er alstublieft rekening mee dat alleen SEPA-overschrijvingen van bankrekeningen met uw naam worden geaccepteerd. De benodigde informatie bestaat uit:

• Naam begunstigde - de wettelijke naam die u heeft gebruikt om te registreren in onze app (dit is de persoon naar wie u het geld stuurt)
  • IBAN - dit is het bankrekeningnummer waarnaar u het geld stuurt
  • BIC / SWIFT-code - sommige banken hebben het nodig om het geld over te maken
  • Naam, adres en land van de instelling - niet alle banken hebben deze informatie nodig, maar als ze dat wel doen, gebruik dan de hier verstrekte gegevens

Er kunnen kleine verschillen zijn in de door banken vereiste gegevens, echter zal de informatie die u hier heeft toereikend zijn.
________________________________________________________________

5. EUR Opname via SEPA

Crypto.com-gebruikers kunnen fiat uit hun app opnemen door crypto te verkopen aan hun EUR-portemonnee en EUR-fondsen van deze portemonnee over te dragen naar hun bankrekening (en) in SEPA.

Vanwege regelgeving moeten gebruikers eerste een succesvolle EUR-storting via het SEPA betalingsnetwerk naar Crypto.com voltooid hebben, alvorens u EUR tegoeden terug kunt storten naar dezelfde bankrekening.

Hoe werkt een EUR terugstorting?

1. Ga naar "Fiat Wallet" deze vind u in de ‘Super App-menuknop’ of het op startscherm.

2. Klik op uw EUR-saldo en “Withdraw EUR”

3. Blader door het aanmeldingsproces en opnamelimieten en klik vervolgens op “Withdraw Now”

4. Voer uw opnamebedrag in en selecteer de bankrekening waar naar u het geld wilt opnemen

5. Controleer en bevestig het opnameverzoek

6. De opname wordt eerst door Crypto.com interne beoordeelt. Wanneer de opname is verwerkt zult u worden ingelicht.
________________________________________________________________

6. Stuur Cryptovaluta naar vrienden via de functie ‘Pay Your Friends’.

Naast stortingen/opnames biedt Crypto.com gebruikers ook de mogelijkheid om Cryptovaluta over te dragen aan vrienden met behulp van de functie "Pay Your Friends". Met deze functie kunt u Cryptovaluta vrijwel onmiddellijk en zonder kosten versturen naar uw contacten.

Stap 1. Open de App en selecteer ‘’Pay’’.

Stap 2. Klik op ‘’Send’’.

Stap 3. Navigeer door uw contacten om te selecteren naar welke vriend u Cryprovaluta wilt verzenden.

Opmerking: nadat u ons toestemming hebt gegeven voor toegang tot de lijst met contactpersonen op uw telefoon, controleren we de telefoonnummers met onze gegevens om te bepalen of een telefoonnummer is geregistreerd door een Crypto.com-gebruiker.

In gevallen waarin het telefoonnummer van de contactpersoon geen landcode heeft, gebruiken we de landcode van uw geregistreerde telefoonnummer en voegen we deze toe aan het telefoonnummer van uw contactpersoon.

Stap 4. Selecteer de te verzenden Cryptovaluta.

Stap 5. Voer het bedrag in dat u wilt verzenden (U kunt een notitie toevoegen als u dat wenst).

Stap 6. Klik om de transactie te bevestigen.

Stap 7. Het kosteloos versturen van Cryptovaluta naar uw vriend is voltooid.

________________________________________________________________

7. Crypto.com MCO Visa Kaart

Opmerking: De onderstaande voordelen zijn afhankelijk van de gebruiker die een ononderbroken inzet van ten minste 50 MCO voor een Ruby Steel-kaart houdt.

Als de Crypto.com-app een sterrenstelsel was, zou de MCO Visa Kaart de zon zijn. Hoewel het momenteel alleen beschikbaar is in Singapore en de Verenigde Staten, boekt het team goede vooruitgang om "Cryptovaluta in elke portemonnee te krijgen". Europa, APAC en Canada zijn de eerstvolgende die de kaarten zullen ontvangen volgens de ‘roadmap’.

Om een van de Premium Metalen MCO Visa-kaarten op de Crypto.com-App te ontvangen, moet je een vooraf bepaald aantal MCO-tokens vastleggen dat overeenkomt met je gewenste kaart (zie hierboven).

MCO-tokens die worden gebruikt om een kaart te reserveren, worden gedurende 6 maanden vergrendeld in de Crypto.com-App, waarna u vrij bent om te doen wat u wilt met uw gereserveerde MCO-tokens

MCO Visa Kaart Cashback

Zodra u uw MCO Visa-kaart hebt ontvangen, kunt u onmiddellijk genieten van maximaal 5% cashback (afhankelijk van uw kaart), door online en wereldwijd aankopen te doen waar Visa wordt geaccepteerd. Dat zijn veel manieren om cashback te verdienen!

Afgezien van het leveren van een van de meest genereuze crypto kaart cashbacks die ooit in de industrie zijn gezien, biedt de cashback-functie ook een aantal token-utiliteiten.

Wanneer u een aankoop doet met uw MCO Visa-kaart, wordt de cashback die u verdient altijd aan u toegewezen in de vorm van MCO-tokens. Deze tokens komen echter niet zomaar uit de lucht vallen. Ze worden gekocht van verschillende beurzen met behulp van het slimme handelsalgoritme van Crypto.com en worden gedeponeerd in uw MCO Portefeuille.

Hoe reserveer je een MCO Visa-Kaart

Opmerking: het reserveringsproces ziet er iets anders uit als u nog een kaart moet reserveren en de UI / UX varieert in sommige regio's.

Stap 1. Open de Crypto.com-App en selecteer ‘’Card’’.

Stap 2. Navigeer naar de kaart die u wilt reserveren (voor elke kaart behalve Midnight Blue moet u MCO-tokens vastleggen voor een periode van 6 maanden).

Stap 3. Koop/leg vast  het aantal MCO-tokens dat in verhouding staat tot de kaart die u wilt reserveert.

Stap 4. Gefeliciteerd! U heeft uw MCO Visa-Kaart gereserveerd.

________________________________________________________________

8. Overzicht van de MCO-token utiliteit

MCO token utiliteit is diep geworteld in de App.

Hoewel analytische gegevens zoals: marktkapitalisatie, totaalaanbod, circulatie voorziening, wissel volumes en token distributie u een vaag idee kunnen geven van de toekomstige prijsvooruitzichten van een token, bevorderen analyse factoren zoals Token Utiliteit een breder begrip van waarom een token bestaat en wat zijn functie zal zijn, nu en in de toekomst.

Wat Token Utiliteit eigenlijk is, is het vermogen van een token om waarde te creëren binnen het gegeven ecosysteem.

Om het nog eenvoudiger te maken, kan de nuttigheid van een token worden afgeleid als de som van deze drie vragen:

• Lost dit token een bestaand probleem op of verbetert het dit?
  • Hoe gaat het token waarde genereren?
  • Moet het token bestaan om dit concept te laten werken?

Crypto.com's MCO-token vinkt al deze vakjes aan en toont zijn utiliteit op de volgende manieren in de app:

• U moet MCO-tokens (50, 500, 5000 of 50.000) vergrendelen/vastleggen om uw Premium (Metal) MCO Visa-Kaart te reserveren of te upgraden.
  • Tot 5% Card Cashback wordt gestort op uw Crypto-Wallet in de vorm van MCO-tokens.
  • Aankoop kortingen voor Netflix, Spotify, Expedia en AirBnb worden in uw Crypto Wallet gestort in de vorm van MCO-tokens.
  • Ontvang 50% korting op Crypto Invest kosten terwijl u minimaal 50 MCO inzet.
  • Verlaag uw jaarlijkse rentevoet bij gebruik van Crypto Credit terwijl u minimaal 50 MCO vastlegt.
  • Ontvang jaarlijks tot 18% (vanaf 6%) in Crypto Earn terwijl je minimaal 500 MCO Tokens vastlegt.

________________________________________________________________

9. CRO Token Utiliteiten Overzicht

CRO-tokens kunnen op de volgende manieren door in aanmerking komende personen worden gebruikt en/of verdiend in verband met dit product:

Crypto.com Coin (CRO) is het token dat op Crypto.com Chain zal draaien. Een revolutionair nieuw betalingssysteem dat eenvoudig is, beginners vriendelijk en grip krijgt als leider in de Crypto-Betaling Sector.

Het product maakt gebruik van QR-codes om betalingen eenvoudig en effectief zonder kosten naar klanten of verkopers te verzenden, terwijl het maar liefst 10% cashback biedt bij betaling met CRO. Dat is pas een stimulans om met crypto te betalen!

Crypto.com Chain werkt zowel online via de 'Pay With Crypto.com-Button' die verschijnt bij de kassa van samenwerkende verkopers, maar ook offline als een eenvoudige coderegel die is geïntegreerd in bestaande kassasystemen.

In de volgende video hebben we de mogelijkheid laten zien om onmiddellijke Cryptovaluta-betalingen op bestaande betalingsrails van verkopers in te schakelen:

https://www.youtube.com/watch?v=vvl_OhL0Ez8

CRO-tokens, net als MCO-tokens, hebben een grote hoeveelheid utiliteit binnen de app, en die utiliteit groeit alleen maar. Deze utiliteiten zijn als volgt ingedeeld:

• U moet minimaal 10.000 CRO inzetten om een gedeeltelijke CRO Council Node te kunnen hosten.
  • Verdien 12-18% per jaar op uw CRO Council Node betaald in CRO Tokens naar uw Crypto Wallet.
  • Verdien maar liefst 20% cashback door online goederen te betalen bij Crypto.com Pay goedgekeurde handelaren.
  • Verdien tot 10% Cashback op Cadeaubon-aankopen in de app, uitbetaald in CRO-tokens aan uw Crypto Wallet.

________________________________________________________________

10. Crypto.com App Overzicht

Crypto.com App-startpagina

Nadat u cryptovaluta in de Crypto.com-App hebt gekocht, vindt u deze in uw Crypto Wallet. Je Crypto-Wallet is in wezen net als de portemonnee in je zak. Het enige verschil is dat in plaats van te worden gevuld met fiat-valuta, het is gevuld met cryptovaluta.

De Crypto.com-App biedt ondersteuning voor verschillende populaire cryptovalutas. Deze omvatten:

Crypto.com (MCO), Crypto.com Chain (CRO), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) en meer!

Voorbeeld van transactiegeschiedenis

Onderaan in uw Crypto Wallet vindt u uw transactiegeschiedenis. Dit toont alles van toewijzingen van Referral Rewards tot Kaart Cashback.

Zie dit gedeelte als een bankafschrift. Elke keer dat crypto de portemonnee in of uit gaat, wordt het hier opgenomen in een eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen formaat.

________________________________________________________________

11. Hoe volg je Cryptovaluta op de Crypto.com App

De volgfunctie kan ook sorteren op veel verschillende opties, zoals op, ’Large Cap, Small Cap, Top Performers, Worst Performers, High Exchange Volume en Low Exchange Volume.’

Volg de onderstaande stappen om uw eigen portefeuille met te volgen munten samen te stellen. Je zult versteld staan van de kansen die zich voordoen als je goed op de markt let.

Stap 1. Open uw app en selecteer ‘Track’ op de onderste menubalk.

Stap 2. Gebruik de zoekbalk om de cryptovaluta te vinden die u wilt volgen.

Stap 3. Selecteer de cryptovaluta die u wilt volgen. Klik op de ster in de hoek van het venster om te beginnen met het volgen van de cryptovaluta.

Stap 4. Uw munten met een ster verschijnen nu bovenaan het volg gedeelte, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot prijzen en analyses.

Stap 5. U kunt richtprijswaarschuwingen of percentagebewegingswaarschuwingen instellen door op het pictogram "Bel" rechtsboven te klikken en een waarschuwing te maken op het pictogram "+".

Stap 6. Selecteer uw gewenste token

Stap 7. Stel richtprijswaarschuwing/waarschuwingspercentage beweging in.

Stap 8. Schakel uw gewenste bedragen/percentages in.

Stap 9. Je bent helemaal klaar! U kunt de waarschuwing naar wens in- of uitschakelen.

________________________________________________________________

12. Hoe Crypto Invest te gebruiken

Opmerking: ik heb al een Crypto Invest Portfolio geregistreerd op mijn account. Daarom neem ik geen screenshot op van het scherm waarop u uw portefeuilletype kiest (Hoog risico, Gemiddeld risico, Laag risico). Nadat u uw portefeuilletype heeft gekozen, kunt u dit niet meer in de app wijzigen, maar als u het wilt wijzigen, kan crypto.com ondersteuning in de app u helpen bij het maken van de overstap.

82,83% winst in de beleggingsportefeuille van SmithHappens

Dus je hebt de Crypto.com App gedownload. Je hebt een paar munten gekocht en hebt de crypto-smaak officieel te pakken. Maar u bent nog steeds erg nieuw in de ruimte en wilt uw zuurverdiende kapitaal niet onderwerpen aan niet-geïnformeerde financiële beslissingen. U hebt kapitaal om te beleggen, maar u weet niet precies waar u het moet beleggen. Dit is waar Crypto Invest binnenkomt.

Crypto Invest is de eerste van een paar in-app financiële producten die ik in deze gids zal behandelen.

Invest gebruikt een uniek handelsalgoritme ontwikkeld door Crypto.com om uw kapitaal effectief voor u te beleggen. Het algoritme zal toegewezen middelen gebruiken om cryptocurrency op een geautomatiseerde manier te kopen en verkopen, terwijl nog steeds rekening wordt gehouden met de huidige marktomstandigheden.

Wat is het beste deel van Crypto Invest? Crypto.com verdient alleen geld als u dat doet. Dit is een ongelooflijk aantrekkelijk systeem voor nieuwe crypto-investeerders omdat het het risico in deze hypervolatiele nieuwe industrie vermindert. Bovenop het lage risico-ontwerp van het product, kunt u ook op elk gewenst moment uw geld opnemen.

Crypto Invest brengt een bescheiden 9% in rekening op uw winsten terwijl u MCO-tokens vastzet voor een van onze Metalen MCO Visa kaarten. Als u geen huidige MCO tokens heeft vastgezet, worden de kosten 18% van uw winst in rekening gebracht. Bekijk de algemene voorwaarden van Crypto Invest op de instellingen pagina van de Crypto.com App.

Kijk hieronder voor instructies over hoe u Crypto Invest zelf kunt gebruiken:

Bitcoin overmaken naar Crypto Invest

Stap 1. Open uw App en selecteer "Crypto Invest" in het hoofdmenu.

Stap 2. Klik op de knop "+" op de hoek van de pagina.

Stap 3. Selecteer hoeveel BTC u wilt overmaken (het bedrag moet minimaal $ 20 USD zijn)

Stap 4. Zo gemakkelijk is het dus om gebruik te maken van Crypto Invest.

Stap 5. Kort nadat u bent begonnen met Crypto Invest, kunt u zien hoe het algoritme van Crypto.com uw fondsen toewijst. Dit staat onderaan de Crypto Invest-pagina.

Stap 6. Bovenaan uw Crypto Invest-pagina vindt u een handige grafiek om te zien hoe uw portefeuille het doet.

Bitcoin opnemen van Crypto Invest

Stap 1. Om het opnameproces te starten Klik op het pictogram “-” in de linkerbovenhoek van de app.

Stap 2. Selecteer het percentage van uw portefeuille dat u wilt opnemen.

Stap 3. Zo eenvoudig is uw opname ingediend. U kunt verwachten dat uw BTC binnen 24 uur in uw Crypto-portefeuille aankomt.

________________________________________________________________

13. Hoe Crypto Earn te gebruiken

Crypto Earn is eigenlijk vergelijkbaar met een spaarrekening; plaats je cryptovaluta in Crypto Earn en in ruil daarvoor krijg je rente. Echter, in tegenstelling tot je normale spaarrekening krijg je in Crypto Earn een eerlijke rente. (oplopend tot 18% op jaarbasis)  Je hebt daarnaast de keuze om dit vrij opneembaar te doen of je crypto wat langer vast te zetten. Hoe langer je het vastzet, des te hoger de rente. Er zijn 3 verschillende soorten contracten met elk een verschillende tijdsduur.

Crypto Earn contracten en rente

Naast een ‘vrij opneembaar contract’ kun je je crypto voor één of voor drie maanden vastzetten. Hieronder zie je een tabel met de rente die je op jaarbasis ontvangt, afhankelijk van welk soort contract je gekozen hebt. Let wel dit is een voorbeeld; de rentes wijzigen regelmatig dus kijk in de app welke rentes op dit moment van toepassing zijn. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om MCO tokens vast te zetten in de app. Als je dit doet krijg je in Crypto Earn een hogere rente dan wanneer je dit niet doet. Dit is gedaan om de MCO tokens zoveel op het platform te houden.

*PAX/TUSD/USDC are not available for Singapore users.
**USDT is not available for U.S. and Singapore users.  ← niet vetaald immers nvt op nl

Wanneer je kiest voor het flexibel contract, zonder het vastzetten van MCO tokens, kun je tot maximaal 12% rente ontvangen. Het grote voordeel hiervan is dat je te allen tijde de beschikking  hebt over je crypto. Je kunt op elk gewenst moment het contract beëindigen waarna je crypto direct zal worden teruggestort in je reguliere ‘crypto-wallet’ in de app.

Een storting maken in Crypto Earn

Stap 1. Open de app en navigeer naar de sectie ‘Crypto Earn’’

Stap 2. Klik op het “+” icoontje in de rechter bovenhoek
Klik eventueel eerst op “?” voor meer informatie

Stap 3. Selecteer de crypto die je wilt vastzetten

Stap 4. Selecteer de termijn van je contract

Stap 5. Ga akkoord met de voorwaarden

Stap 6. Vul het bedrag of aantal tokens in dat u wilt storten

Stap 7. Je krijgt nu de melding dat je storting compleet is en dat je direct rente zult ontvangen. Als je vervolgens teruggaat naar de Crypto Earn sectie in de app zul je daar je het afgesloten contract terugvinden

________________________________________________________________

14. Hoe Crypto Credit te gebruiken

Crypto Credit is het laatste product dat in deze handleiding zal worden toegelicht. Crypto Credit is een geweldig alternatief voor een reguliere lening. Direct af te sluiten met slechts een paar ‘drukken op de knop’.

Crypto Credit maakt het mogelijk om een lening te krijgen in TUSD of PAX door een je crypto valuta als onderpand te gebruiken.  De lening is direct beschikbaar in de wallet van de app. De lening kan elk moment terugbetaald worden met dezelfde stablecoin (TUSD of PAX)

Een lening afsluiten in Crypto Credit

Stap 1. Open de App en selecteer ‘’Crypto Credit’’

Stap 2. Bekijk de informatie en selecteer “Depost Now”

Stap 3.  Selecteer de cryptovaluta die je wilt gebruiken als onderpand

Stap 4. Selecteer welke stablecoin je wilt ontvangen (TUSD of PAX) en de hoeveelheid die je wilt gebruiken als onderpand. Daarna zie je hoeveel je kunt lenen

Stap 5. Ga akkoord met de voorwaarden

Stap 6. Bevestig de transactie

Stap 7. Je onderpand is gestort en je hebt je lening ontvangen

Je lening terugbetalen

Stap 1. In de Crypto Credit sectie, klik op “Pay Balance”

Stap 2. Vul het bedrag in dat je wilt terugbetalen

Stap 3. Bevestig je betaling

Stap 4. Het bedrag dat je hebt ingevoerd is terugbetaald

________________________________________________________________

15. Crypto.com Pay

Crypto.com Pay is een revolutionair nieuw betalingsplatform dat CRO gebruikt als zijn native on-chain digitale activum. Crypto.com Pay stelt gebruikers in staat om online te betalen met de knop "Pay With Crypto.com", en biedt verkopers de mogelijkheid om cryptocurrency-betalingen te accepteren met behulp van een eenvoudig op QR-code gebaseerd betalingssysteem. Dit is kan op eenvoudige wijze op 99% van de betalingssystemen worden geïmplementeerd met slechts een paar regels programmeercode.

https://twitter.com/i/status/1106545854968676352

Hierboven zie je een demonstratie video van "Crypto.com Pay" in de officiële Crypto.com-winkel.

Zoals u in de bovenstaande video kunt zien, is het proces net zo eenvoudig, zo niet zelfs eenvoudiger dan elke andere online betalingsmethode. Het proces is veilig, gemakkelijk en daarnaast vanwege de vele financiële voordelen erg interessant voor zowel  kopende als verkopende partij. (denk aan forse kostenbesparing en cashback)

Cadeaubonnen met CRO en Crypto.com Pay

Inmiddels is het mogelijk om cadeaubonnen aan te schaffen met CRO en Crypto.com Pay. Wanneer je op de ‘’pay button’’ klikt in de app kun je deze cadeaubonnen bekijken, selecteren en aanschaffen

__________________________________________________________________

16. BG50 Verwijzingsprogramma

Crypto.com heeft een zeer interessant verwijzigingsprogramma, je krijgt als namelijk zowel als verwijzende partij als degene die wordt aangebracht een bonus van $ 50.

Om beide $50 te ontvangen moet de nieuwe klant die wordt aangebracht de app downloaden én tenminste 50 mco tokens vastzetten door één van de Premium MCO Visa kaarten te reserveren. Wanneer dit is gebeurd krijgen beide partijen direct een notificatie met de melding dat de $50 bonus in MCO tokens is uitbetaald.

________________________________________________________________

17. Handige links en Social Media Kanalen